اشتراک گذاری

چند مشکل رایج در لپ تاپ و راه‌حل آنها

در این مقاله برآنیم تا هفت مشکل رایج در لپ تاپ و راه‌حل آنها را شرح دهیم. اگر از کاربران همیشگی لپ تاپ هستید، احتمالاً اطلاع از مشکلات رایج در لپ تاپ ها برای شما سودمند خواهد بود. آگاهی از این موارد به شما کمک خواهد تا در صورت مواجهه با آنها، بهترین واکنش را داشته باشید و بدین واسطه از دوچندان شدن ایرادات پیش آمده در لپ تاپ خود جلوگیری کنید.

برخی از مشکلات رایج در لپ تاپ ها در این مقاله، مربوط به ایرادات نرم افزاری و برخی دیگر مربوط به ایرادات سخت افزاری هستند. خوشبختانه غالب اشکالات پیش آمده در لپ تاپ –چه اشکالات سخت افزاری و چه اشکالات نرم افزاری- با تعمیر قابل رفع هستند. آنچه که در این میان مهم است، تعمیر لپ تاپ توسط کارشناسان و کاربلدان این حوزه است.

خرابی باتری لپ تاپ:

از دیگر مشکلات رایج در لپ تاپ ها، خرابی باتری لپ تاپ هاست. همانگونه که می دانید غالب باتری های مورد استفاده در لپ تاپ پس از طی عمر مفیدشان، کارآیی و کیفیت اولیه خود را از دست داده و نیازمند احیا می گردند. در حال حاظر تمامی لپ تاپ های جدید از باطری های لیتیوم یونی استفاده می کنند. نخستین اصل که جهت نگهداری از باتری لپ تاپ می بایست به آن توجه کنیم توجه به میزان شارژ موجود در باتری است. بهتر است حتی الامکان از اینکه شارژ باتری به صفر برسد، پیشگیری نمایید.

در صورتی که شارژ باتری دستگاه خالی شد هرگز قبل از شارژ آن را روشن نکنید. معمولاً باتری های لیتیومی لپ تاپ  ۲ تا ۳ سال عمر مفید دارند که این عمر مفید را با بکار گیری برخی تدابیر نرم افزاری می توان به دستگاه هدیه داد. البته عمر باتری به عواملی چون فناوری ساخت، شرکت سازنده باتری و … نیز بستگی دارد.

توجه به نکاتی چون جداسازی دستگاه های جانبی از لپ تاپ، عدم استفاده از شارژر سایر دستگاه های مشابه و غیر مشابه، استفاده از حالت Hibernate به جای Sleep، بروزرسانی مرتب درایوها و نرم افزارهای لپ تاپ، دورنگه داشتن لپ تاپ از گرما و مواردی از این دست نیز می‌تواند تأثیر بسزایی در افزایش عمر مفید باتری لپ تاپ داشته باشد. در بدترین حالت یعنی خرابی کامل باتری لپ تاپ، می‌توان جهت تعویض باتری لپ تاپ اقدام کرد.

خرابی کیبورد لپ تاپ

مشکل کار نکردن کیبورد از دیگر مشکلات رایج در لپ تاپ ها است. در صورتی که اشکال پیش آمده در کیبورد لپ تاپ تان، سخت افزاری نیست، وارد کنترل پنل لپ تاپ خود شوید و بر روی گزینه device manager کلیک نمایید. با ورود به صفحه‌ی device manager، لیستی از تمامی سخت افزار های متصل شده به سیستم برای شما به نمایش درخواهد آمد. از میان گزینه‌های موجود بر روی گزینه USB key board راست کلیک کنید و بر روی گزینه  Properties کلیک کنید.

وارد سربرگ power management شده و تیک گزینه Allow the computer to turn off this device to save power را بردارید تا مشکل کار نکردن کیبورد لپ تاپ تان برطرف گردد. عدم بروز رسانی درایور صفحه کلید نیز می‌تواند سبب خرابی کیبورد شود. جهت بررسی این مورد از مشکلات کیبورد لپ تاپ، می بایست به بخش Device manager  بروید و در بخش کیبورد از بروز بودن درایور صفحه کلیدتان مطمئن شوید. علل دیگری نظیر غیرفعال شدن کیبورد از طریق تنظیمات دستگاه، تداخل نصب یک برنامه با تنظیمات کیبورد و موارد دیگر نیز می‌تواند سبب خرابی این بخش شود.

وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای از دیگر مشکلات رایج در لپ تاپ ها است. برای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ نخست از روشن بودن وای فای لپ تاپ مطمئن گردید. بیشتر لپ تاپ ها یک دکمه وای فای دارند یا از یک کلید تابع برای روشن یا خاموش کردن آن استفاده می کنند. مورد دیگری که باید بررسی گردد، آیکون وای فای است. برای بررسی آیکون وای فای به سمت راست، پایین صفحه لپ تاپ خود بروید. از سمت راست صفحه نمایش، در پایین صفحه، آیکون اتصال اینترنت را بررسی کنید.

در صورتی که آیکون وای فای شما نشان داده می‌شود، احتمال دارد اینترنت شما از ISP، یا همان مرکز ارائه دهنده سرویس اینترنت تان مثلا مخابرات یا شرکت های دیگر قطع باشد. در صورتی که آیکون اتصال اینترنت را مشاهده می‌کنید، ممکن است اتصال به کارت شبکه لپ تاپ شما دچار مشکل شده باشد. در صورتی که از آنتی ویروس استفاده می‌کنید، موقتا آن را غیرفعال کنید و توجه داشته باشید که آیا فعال بودن یا نبودن آن بر روی فعالیت وای فای لپ تاپ شما تأثیری دارد یا خیر. گاه مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ به دلیل روشن یودن آیکون تنظیمات کاهش مصرف برق و Power Plan است. این بخش را چک کنید و آنرا غیرفعال کنید.

خرابی تصویر لپ تاپ

خرابی تصویر از دیگر مشکلات رایج در لپ تاپ ها است. به هم ریختگی تصویر، اخطار به کاربر و در نهایت آبی شدن دستگاه، اشکالی است که ممکن است برای برخی از کاربران لپ تاپ ها ایجاد گردد. بروز این اشکالات و نمایش چنین خطاهایی در دستگاه، ناشی از اشکالات گرافیکی آن است. این اشکال نیز به ویژه در لپ تاپ های دل Insoiron N5010 بسیار رایج بوده و رفع ان به واسطه تعویض چیپست گرافیک امکانپذیر است.

پیش از اقدام به تعویض چیپست گرافیک بهتر است دستگاه معیوب توسط یکی از کارشناسان حاضر در مرکز تعمیرات دل مورد بررسی و آنالیز قرار گیرد تا راهکار نهایی جهت تعمیر توسط متخصصان این حوزه شناسایی و اعمال گردد. گاه نیز با روشن شدن لپ تاپ کاربر با خطوط عمودی آبی رنگ، همراه با بوق های ممتد مواجه می‌شود. این اشکال عموماً با چند بار خاموش و روشن شدن دستگاه رفع می گردد و کاربر می تواند به کار با دستگاه ادامه دهد.

بروز این اشکال غالباً به دلیل خرابی ها و اشکالاتی است که در دیوایس گرافیک ایجاد می گردد. در این زمان، توجه و دقت به ریپورتهای صوتی و آنالیز اشکالات گرافیکی دستگاه، بسیار راهگشا خواهد بود. خرابی تصویر لپ تاپ، علل دیگری نیز می‌تواند داشته باشد که توصیه می‌شود جهت تشخیص صحیح و عیب‌یابی درست دستگاه، به یکی از مراکز تعمیر لپ تاپ مراجعه شود.

ویروسی شدن لپ تاپ

ویروسی شدن از دیگر مشکلات رایج در لپ تاپ ها است. با ویروسی شدن سیستم آنچه که اتفاق می‌افتد، نمایش بیش از اندازه‌ی پنجره‌های فرعی، کاهش سرعت دانلود از اینترنت، کار کردن‌های بیش از اندازه CPU، کندی و سرعت پایین و فریز شدن سیستم به شکلی کلی و مواردی از این دست است. برخی از ویروس‌های راه‌یافته به سیستم به اندازه‌ای مخرب هستند که عملاً لپ تاپ شما را فلج می‌کنند. در ارتباط با این ویروس‌ها، بهترین راهکار، استفاده از نرم افزارهای امنیتی است.

یکی از برترین نرم افزارهای موجود جهت رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ، نسخه‌ی تک‌کاربره‌ی نرم‌افزار امنیتی Bitdefender Total Security و یا نسخه Kaspersky Total Security است. (این آنتی ویروس‌ها نیازمند پرداخت هزینه هستند). خوشبختانه آنتی ویروس‌های رایگان و استاندارد متعددی در اینترنت وجود دارند که شما می‌توانید به آنها را نصب و مورد استفاده قرار دهید. برخی از نرم افزارهای رایگان پیشنهاد شده از سوی کارشناسان برای رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ عبارتند از: نرم افزار Ad-Aware، نرم افزار Spybot: search and Destroy و نسخه رایگان نرم‌افزار امنیتی AVAST. تمامی این نرم افزارها در نوع خود عالی عمل می‌کنند.

خرابی کارت گرافیک لپ تاپ

خرابی‌های پیش آمده در کارت گرافیک لپ تاپ منجر به بروز اشکال در تصاویر صفحه نمایش لپ تاپ خواهد شد. بنابراین کارت گرافیک جزو آن دسته از قطعاتی است که در صورت بروز اشکال در تصاویر مانیتور لپ تاپ، صحت عملکرد آن می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد. نبود تصویر در مانیتور، وجود خطوط راه راه عمودی از بالا به پایین در مانیتور، خاموش شدن مانیتور، کند شدن تصویر لپ تاپ و مواردی از این دست برخی از علائمی هستند که در صورت مشاهده آنها می‌توان پی به بروز خرابی در کارت گرافیک لپ تاپ برد.

خرابی کارت گرافیک لپ‌تاپ به هر دلیل که اتفاق افتاده باشد مهم‌ترین نکته در مورد آن، طی صحیح مراحل عیب‌یابی و تعمیر آن توسط کارشناسان متخصص است. خوشبختانه در ارتباط با کارت گرافیک هم امکان تعویض و هم امکان تعمیر وجود دارد. تنها نکته موجود در این میان توجه به نوع تعبیه‌شدگی این قطعه بر روی مادربرد است.

اگر چیپ گرافیک روی مادربرد لحیم شده باشد تعویض یا ارتقاء گرافیک لپ تاپ اندکی سخت و زمانبر است؛ ضمن آنکه تعویض آن نیاز به مهارت و تخصص ویژه‌ای دارد تا آسیبی به چیپ گرافیک و مادربرد لپ تاپ وارد نشود. در غیراینصورت تعویض این قطعه کار نسبتاً آسانی است؛ در این شرایط کافی است تا کارشناس تعمیر لپ تاپ، لپ تاپ را باز کرده، کارت گرافیک قدیمی یا معیوب را خارج کرده و کارت گرافیک جدید را جایگزین کنند.

تعمیر لپ تاپ در تهران

مرکز تعمیر لپ تاپ در تهران ارائه دهنده کلیه خدمات مرتبط با تعمیر، بهسازی، تعمیر و ارتقاء انواع لپ تاپ به متقاضیان و مراجعان است. مرکز تعمیرات لپ تاپ در تهران با کادری منضبط و متخصص، در تلاش است تا تمامی خدمات مورد نیاز مشتریان خویش را در دو حوزه تعمیرات لپ تاپ پاسخگو باشد. بد نیست بدانید تمامی کارشناسانی که با نمایندگی تعمیرات لپ تاپ در تهران همکاری می کنند دارنده‌ مدارک بین المللی در حیطه کاری خویش هستند و صرفاً در حوزه تخصصی خویش به ارائه سرویس و خدمات مشغول هستند.

تعمیر لپ تاپ و انواع بوردهای الکترونیکی در نمایندگی تعمیر لپ تاپ در تهران با تجهیزاتی پیشرفته و مدرن چون BGA Machine Ersa 550، Clean Room، PC3000،TEXAS INSTRUMENTS EV 2300 و دیگر تجهیزات تعمیراتی و ابزارآلات لحیم‌کاری روز جهان به صورت تخصصی و صد در صد تضمینی انجام می‌گیرد.

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩