چرا لپ تاپ به اینترنت وصل نمی شود؟ ممکن است این سوال بارها برای شما نیز پیش آمده باشد. امروزه برای انجام دادن بسیاری از امور رایانه ای نیاز به استفاده از اینترنت است. کاربران باید لپ تاپ یا کامپیوتر خود را به اینترنت متصل کرده و نیازهای شبکه خود را از این طریق برطرف نمایند. تصور کنید با صرف هزینه نسبتا زیادی یک لپ تاپ خریده و قصد دارید آن را به شبکه اینترنت متصل نمایید.
در حالی که همه اقدامات لازم برای این کار را انجام داده اید، لپ تاپ به اینترنت وصل نمی شود. بدیهی است که در این حالت نگران شده و به دنبال دلایل و راه حل های برطرف کردن مشکل می گردید. در این مطلب ما قصد داریم دلایل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت را بررسی کرده و راه حل های کاربردی برای رفع این مشکل را به شما عزیزان ارائه دهیم. ضمن اینکه به شما این اطمینان را می دهیم که همکاران مجرب ما در مرکز تهران لپ تاپ، تا رفع کامل مشکل در کنار شما هستند.
عوامل موثر در عدم اتصال لپ تاپ به اینترنت
عوامل و موارد مختلفی را می توان به عنوان دلایل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت مورد بررسی قرار داد. در این مطلب ما به بررسی دلایل بروز این مشکل در ویندوز 10 می پردازیم که بیشتر لپ تاپ ها نیز از آن پشتیبانی می کنند. خرابی کابل مودم، مسدود شدن به وسیله فایروالها و نرم افزارهای آنتی ویروس، مشکلات درایور آداپتور شبکه و یا حتی خود ارائه کننده خدمات اینترنت(ISP) ، مهم ترین دلایل عدم اتصال لپ تاپ به اینترنت به شمار می روند.
در موارد نادر ممکن است مشکل مورد بحث ریشه در خرابی یکی از قطعات داخلی لپ تاپ داشته باشد که در این صورت باید دستگاه را برای بررسی بیشتر به کارشناسان تعمیرات لپ تاپ در نمایندگی تهران لپ تاپ تحویل دهید. در ادامه در مورد روش های برطرف کردن مشکل مورد بحث نکات بیشتری را عنوان می کنیم.
راه حل های وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت
به عنوان مهم ترین و کاربردی ترین راه حل های وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
به روز رسانی آداپتور شبکه
گاهی ممکن است وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت، به دلیل ناسازگاری درایور آداپتور شبکه باشد. در کادر جستجو عبارت Device Manager را تایپ کرده و Network adapters را انتخاب نمایید. سپس روی آداپتور شبکه راست کلیک کرده و سپس Update Driver Software>> Search automatically for updated driver software را انتخاب کنید. سپس درایو مورد نظر را آپدیت نموده و لپ تاپ خود را ری استارت کنید.
network troubleshooter
یکی دیگر از روشهای برطرف کردن مشکل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت ، استفاده از network troubleshooter خود ویندوز است. برای این کار باید عبارت Network troubleshooter در نوار ابزار تایپ کنید. سپس باید گزینه Indentify و repair network problems را انتخاب نمایید. معمولا با انجام دادن این کار مشکل به راحتی برطرف می گردد.
غیر فعال کردن فایروالها
فعال بودن فایروالها یکی دیگر از مواردی است که می تواند منجر به وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت شود. این موضوع را در لپ تاپ خود بررسی کرده و در صورت فعال بودن، آنها را دی اکتیو نمایید. اگر با انجام این کار هم مشکل برطرف نشد، لازم است که مراحل زیر را اجرا کنید.
غیر فعال کردن آنتی ویروس
برخی از آنتی ویروس ها به گونه ای طراحی شده اند که در صورت غعال بودن، مانع از فعالیت بعضی از عملکرد های سیستم می شوند. بنابراین اگر لپ تاپ شما به اینترنت متصل نشده و هیچ یک از روش های ذکر شده هم مشکل را برطرف نکرد، بهتر است آنتی ویروس سیستم را غیر فعال نمایید.
بررسی اتصالات مودم
گاهی ممکن است متصل نشدن لپ تاپ به اینترنت به دلیل وجود قطعی در اتصالات مودم اتفاق بیفتد. در صورت بروز این مشکل، پیشنهاد می کنیم اتصالات و کابل های مودم را به دقت بررسی کرده و در صورت نیاز، آنها را تعمیر یا تعویض نمایید.
بررسی خط تلفن
قطع بودن خط تلفن منجر به قطع شدن اینترنت می گردد. در صورت وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت ، خط تلفن را بررسی کرده و در صورت قطع بودن آن، مشکل را از طریق مخابرات پیگیری نمایید.
پیگیری اوپراتور شبکه
در نهایت اگر هیچ یک از روش های ذکر شده مشکل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت را برطرف نکرد، باید با اوپراتور ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید. ممکن است مشکلاتی در شبکه وجود داشته باشد که تشخیص و رفع آنها تنها توسط اوپراتور مربوطه امکان پذیر می باشد.
تغییر آی پی جدید و فلش کردن DNS
اگر راهکارهای قبلی را انجام داده اید و همچنان لپ تاپ به اینترنت وصل نمی شود، می توانید برای تغییر آی پی یا فلش کردن دی ان اس اقدام کنید. معمولا روال کار به این صورت است که آدرس سایت ها به صورت کد های آی پی تعیین می شوند که برای راحتی کاربران در پیدا کردن سایت مورد نظرشان به نام آن ها ترجمه می شوند.
DNS، این بخش را ترجمه کرده و عملیات اتصال آن را انجام می دهد. درواقع وقتی نام یک سایت را جستجو می کنیم،DNS آن به آی پی آن سایت ترجمه و متصل می شود. حالا اگر حافظه دی ان اس پر شود، احتمال وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت بالاست. فلش کردن DNS ضمن پاک کردن این حافظه، می تواند مشکل اتصال اینترنت را نیز برطرف کند.
کلمه cmd را در نوار جستجوی ویندوز تایپ کنید و Command Prompt را با دسترسی ادمین (Administrator) باز کنید. سپس دستورات ipconfig / release و ipconfig / renewwifi را اجرا نمایید. پس از اجرای دستور ipconfig / flushdns، مجددا اتصال وای فای را چک کنید.
تغییر دادن نام wi-fi
گاهی باید برای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت، نام وای فای مورد استفاده خود را تغییر دهید. اگر نام SSID در سیستم شما پنهان شده است، آن را ظاهر کرده و سپس از کاراکترهای مجاز برای تغییر دادن آن استفاده کنید. اگر مشکل حل نشد، راهکارهای بعدی را نیز امتحان کنید.
تغییر باند مودم
درصورتی که مودمی که از آن استفاده می کنید از نوع دو بانده یا دو آنتنه است، می توانید برای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت، باند مودم را تغییر دهید. درواقع باید باند را از ۵ GHz ، تغییر داده و آن را روی ۲٫۴ GHz ثبت کنید. گزینه Network And Internet را از بین گزینه های موجود در کنترل پنل انتخاب کنید. سپس Open Network and Sharing Center را باز کنید.
Change Adapter Settings را انتخاب کرده و روی آداپتور خود راست کلیک کنید. ضمن انتخاب گزینه Properties بر دکمه Configure کلیک کنید. تب Advanced را انتخاب کرده و در سمت چپ به WZC Channel Number IBSS بروید. از منوی کشویی راست کانال های ۱، ۶ یا ۱۱ را انتخاب کرده و پس از اعمال تغییرات مورد نظر، آنها را ذخیره کنید.
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ، یکی از معتبرترین مراکز برای انجام تعمیرات انواع مدل های این دستگاه می باشد. در این مرکز شرکت تولید کننده خاصی مورد تاکید نبوده و تمامی برندها مورد بررسی و تعمیرات قرار می گیرند. به عنوام مثال، انواع مدل های لپ تاپ ایسر، اچ پی، ایسوس، اپل، دل و … در این مجموعه به صورت تخصصی ترمیم می گردد. نکته مهم درمورد مرکز مورد بحث، حضور متخصصین فعال در زمینه تعمیرات لپ تاپ است.
این متخصصین، با بهره گیری از روش های نوین تعمیرات و نیز با استفاده از پیشرفته ترین ابزارآلات روز دنیا، اقدام به ترمیم انواع مشکلات این دستگاه به صورت تخصصی می نمایند. شما کاربران گرامی، در صورت بروز مشکل در لپ تاپ خود می توانید به نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مراجعه کرده و خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایید.