چندی پیش اینتل، اقدام به معرفی 3 پلتفرم جدید و شارژ آنها با CPUهای جدید کرد. پردازندههای جدید با نام Basin Falls، در 7 مدل معرفی شده و دارای حداقل 8 و حداکثر 18 هسته هستند. امتیازی که اینتل در این سری از پردازندههای جدید خود در قیاس با پردازندههای رقیب خود حفظ کرده است، توان حرارتی پایین تر و ابعاد Die کوچکتر است.
توان حرارتی پردازنده های جدید Core i9 اینتل حداکثر 165 وات و فرکانس بومی DDR4 در آنها بدون در نظر گرفتن اورکلاک رم، به 2666 مگاهرتز می رسد. پردازنده های Core X تماما از 68 مسیر PCIe 3.0 پشتیبانی می کنند که 4 مسیر بیش از مدل های مشابه از AMD است؛ در این محصولات 24 خط دیگر نیز توسط چیپست (PCH)های آنها در اختیار سازندگان مادربرد قرار میگیرد.
تمامی پلتفرمهای معرفی شده از سوی Intel در برابر آسیب های امنیتی Spectre و Meltdown مقاومت بالایی دارند. اما پرسشی که در این میان ذهن کارشناسان را به خود درگیر کرده، آن است که آیا به واقع لپ تاپهای امروزی به پردازندههای Core i9 اینتل نیاز دارند؟ در بخشهای آتی تلاش کردهایم تا اندازهای پاسخگوی این پرسش باشیم.
در صورت وجود هر گونه پرسش و ابهام در رابطه با مطالب درج شده دراین بخش میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز تعمیرات لپ تاپ تماس گرفته و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
آیا لپتاپهای امروزی به پردازنده Core i9 اینتل نیاز دارند؟
حقیقت آن است که برای بسیاری از کاربران خرید لپ تاپی مجهز به پردازنده Core i9 اینتل وسوسهانگیز است اما پرسش این است که آیا تمامی کاربران به داشتن چنین لپ تاپی نیاز دارند. پیش از هر چیز بد نیس بدانید، Core i9در ارتباط با سیستمهای دسکتاپ، تداعیگر پردازندهای ۱۰ تا ۱۸ هستهای است.
این در حالی است که در سیستم های دیگر، Core به معنای ۴ تا ۸ هسته است. در ارتباط با سیستم های لپ تاپ، Core i9 به معنای افزایش سرعت پردازش است و دیگر بحث تعداد هسته مطرح نیست. برای نمونه در یک لپتاپ ۶ هستهای ۱۲ ترد با پردازندهی Core i9-8950HK، فرکانس پایه معادل ۲.۹ گیگاهرتز و فرکانس بوست ۴.۸ گیگاهرتز است.
در صورتی که در لپتاپی با پردازندهی نسل هشتم Core i7-8850H اینتل که همان مشخصات ۶ هسته و ۱۲ ترد را دارد، فرکانس پایه ۲.۶ گیگاهرتز و فرکانس بوست ۴.۳ گیگاهرتز است. در این بخش تلاش شده تا کاربریهای سازگار با لپ تاپ برخوردار از پردازنده Core i9 مورد اشاره قرار گیرند. اگر کاربری مدنظر شما با نوع کاربری درج شده در بخش زیر سازگاری دارد، احتمالا خرید لپتاپی مجهز به آخرین نوع پردازنده یعنی Core i9 اینتل برای شما سودمند خواهد بود.
موارد استفاده پردازنده Core i9 اینتل
1. اگر کار شما به گونه ای است که با برنامههای چندریسمانی نظیر ویرایش فایلهای ویدیویی، رندر سه بعدی، یا دیگر فعالیتهای چندریسمانی سر و کار دارید، خرید چنین لپ تاپی به شما توصیه میشود. یک لپتاپ با پردازندهی ۶ هستهای تفاوت قابل توجهی با لپتاپ ۴ هستهای خواهد داشت.
2. اگر کار شما به گونه ای است که با برنامههای تکریسمانی سر و کار دارید، نیاز داشتن یا نداشتن به چنین لپ تاپی، به خود شما بستگی دارد. اگرچه نسل هشتم پردازندههای اینتل سرعت پردازش بالاتری نسبت به پیشینیانش دارند، اما اگر جزو اندسته از کاربرانی هستید که چندان خواهان این بهبود سرعت نیستند، همان لپتاپ ۶ هستهای با پردازندهی Core i7 کفایت خواهد کرد.
3. اگر خواهان حافظهی Optane باشید میتوانید از این لپ تاپ استفاده کنید. طراحی حافظهی Optane اینتل بهمنظور بهبود عملکرد هارددیسک صورت گرفته است اما مشکل اصلی این نوع حافظهها این بود که فقط در سیستمهایی با هارددیسک معمولی قابل استفاده بودند. این درحالی بود که کاربران خواهان استفاده از آن در SSD بودند. با ورود پردازندههای Core i9 اینتل اکنون این امکان برای کاربران فراهم شده است. (شایان ذکر است تخصصیترین سرویسهای مرتبط با ریکاوری و بازیابی انواع حافظه با حضور در مرکز تعمیرات لپ تاپ قابل دریافت است).
4. اگر میخواهید لپتاپ خود را اورکلاک کنید بد نیست بدانید که این مدل از لپ تاپ یعنی Core i9-8950HK تنها پردازندهی نسل هشتم کاملا آنلاک است. پردازنده Core i9 اینتل تنها گزینهای است که به کاربر اجازه میدهد لپتاپ خود را بدون هیچ محدودیتی اورکلاک کند.
دیگر موارد کاربرد پردازنده Core i9 اینتل
5. اگر یک لپتاپ مدرن مخصوص بازی دارید احتمالا نیازی به خرید چنین لپ تاپی نخواهید داشت. توجه داشته باشید که اگرچه یک پردازندهی نسل هشتم، فریمهای بیشتری در هر ثانیه نمایش میدهد؛ اما اگر لپتاپ فعلی شما مجهز به یک سیپییوی ۴ هستهای و کارت گرافیک ماکسول یا پاسکال است، خرید لپتاپ جدید توجیهی ندارد.
6. در صورتی که تنها هدف شما از خرید این لپ تاپ، بازی کردن است پیشنهاد میشود که از این کار صرفنظر کنید چرا که پردازندههای شش هستهای اگرچه در رمزگذاریهای ویدئویی و رندر سهبعدی تأثیرگذار هستند اما در خصوص بازی نقش پررنگی ایفا نمیکنند.
7. اگر جزو آندسته از کاربرانی هستید که منتظر نسل جدید کارت گرافیک انویدیا هستید پیشنهاد ما آن است که فعلا اقدام به خرید لپ تاپی با پردازنده Core i9 اینتل نکنید. پس فعلا با همین لپ تاپ خود ادامه دهید تا کارت گرافیک جدید از راه برسد.
8. اگر میخواهید از ریزپردازندهی AMD Ryzen استفاده کنید احتمالا خرید چنین لپ تاپ برای شما مناسب باشد. ریزپردازندههای AMD Ryzen توان رقابتی خود با سیستمهای دسکتاپ را به اثبات رساندهاند، اما ایامدی نتوانسته است با تراشههای قدرتمند سری H اینتل وارد رقابت شود.
بنابراین اگر جزو آندسته از کاربرانی هستید که در انتظار یک لپتاپ قدرتمند گیمینگ با استفاده از ریزپردازندهی Ryzen هستید، فعلا از خرید چنین لپ تاپی دست نگهدارید. در صورت وجود هر گونه پرسش و ابهام در رابطه با مطالب درج شده دراین بخش میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز تعمیرات لپ تاپ تماس گرفته و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
نمایندگی لپ تاپ
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ارائهدهنده تخصصیترین سرویسهای سختافزاری و نرمافزاری به کاربران کلیه برندهای لپ تاپ میباشد.
عیبیابی تخصصی و آنالیز همه جانبه قطعات اصلی و جانبی انواع لپ تاپ، تهیه گزارش فنی از اشکالات ایجاد شده در لپ تاپ ها و ارائه آنها به مشتری، انجام سرویس های جامع انواع لپ تاپ، تعویض قطعات معیوب و از کارافتاده دستگاه با قطعات اصلی و اورجینال و …. از جمله خدماتی است که میتوان با حضور در مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ در سریعترین زمان و با بالاترین کیفیت از آنها بهرهمند گشت.
برخی از خدمات سخت افزاری قابل دریافت در این مرکز عبارت است از: تعمیر شارژر لپ تاپ، تعمیر و تعویض باطری لپ تاپ، تعمیر صفحه کلید یا keyboard لپ تاپ، تعمیر LED و LCD لپ تاپ، تعمیر مادر برد لپ تاپ و …. .