لپ تاپ های امروزی با نوسان دلار دارای قیمت های نسبتا بالایی هستند. بسیاری از افراد قدرت خرید لپ تاپ جدید را ندارد. از این رو نحوه ی استفاده از سیستم برای افزایش طول عمر آن حائز اهمیت است. یکی از مسائل مهم در روند بهره گیری از لپ تاپ، کنترل مدت زمان شارژ دستگاه است.
خرابی باتری لپ تاپ رایج ترین مشکلی می باشد که می تواند در اثر استفاده ی نادرست کاربر از نیروی موجود در آن، بسیار زودتر از به اتمام رسیدن عمر اصلی آن اتفاق بیفتد. به نظر شما اتصال دائم لپ تاپ به برق چه قدر در خرابی باتری دخیل است؟ در ادامه پاسخ این سوال را به طور کامل شرح می دهیم.
اتصال دائم لپ تاپ به شارژر دلیل خرابی باتری نیست
احتمال دارد خواندن عنوان این بخش برایتان عجیب باشد. اما باید گفت طبق عقیده ی بسیاری از کارشناسان و تکنسین ها اتصال دائم لپ تاپ به برق دلیل خرابی باتری نیست. باتری های لیتیوم یونی دارای ظرفیت تعیین شده ای برای شارژ شدن می باشند؛ به گونه ای که وقتی شارژ باتری لپ تاپ شما به 100 درصد می رسد، لپ تاپ به صورت اتوماتیک فرآیند شارژ شدن باتری را به طور کامل متوقف می کند. مهم نیست که سیستم همچنان به آداپتور متصل باشد یا خیر. دیگر نیرویی به درون دستگاه وارد نمی شود.
این مطلب مفید رو از دست نده : دلیل داغی بیش از حد آداپتور باتری لپ تاپ چیست ؟
اتصال دائم لپ تاپ به برق با استفاده از شارژرهای امروزی
اتصال دائم لپ تاپ به برق مشکلی برای باتری دستگاه ایجاد نخواهد کرد. چرا که حتی در برخی از آداپتورهای مرتبط با لپ تاپ های جدید، قابلیتی قرار گرفته است که از انتقال نیروی برق پس از شارژ شدن 100 درصدی دستگاه جلوگیری می کند. البته اگر لپ تاپ روشن باشد و آن را به برق زده باشید، مانیتور سیستم، رم و سایر اجزای درونی دستگاه به میزان کمی انرژی برای روشن بودن و حفظ حالت استندبای نیاز دارند. بنابراین شارژ لپ تاپ مرتبا بین 99 درصد و 100 درصد در نوسان خواهد بود. این مسئله مسلما در خرابی باتری نقش دارد.
برای پردازش های سنگین شارژر را از لپ تاپ بکشید.
اگر از آن دسته از افرادی هستید که اتصال دائم لپ تاپ به برق را نادیده می گیرید، نباید این نکته را فراموش کنید که باتری لپ تاپ نسبت به گرما حساسیت بالایی دارد. در اثر گرما کارایی باتری کاهش می یابد و به مرور نیاز به تعویض باتری نیازی غیر قابل چشم پوشی خواهد شد.
به طور کلی زمانی باتری لپ تاپ داغ می کند که پردازش های سنگین در حال اجرا شدن بر روی لپ تاپ باشند؛ بنابراین دست کم باید هنگامی که در حال اجرای پردازش های سنگین هستید، سیستم را از برق خارج کنید. اگر احساس می کنید باتری لپ تاپ شما قدرت کافی برای فعالیت را ندارد، آن را از لپ تاپ بیرون بکشید و با استفاده از نیرو ی برق و شارژر به انجام پردازش های سنگین سیستماتیک بپردازید.