اشتراک گذاری

علت وصل نشدن لپ تاپ به وای فای چیست؟

یکی از مشکلات قابل توجه کاربران لپ تاپ، وصل نشدن لپ تاپ به وای فای است. امروزه متدوال ترین روش برای متصل کردن لپ تاپ به اینترنت، استفاده از شبکه های وای فای است. این نوع اتصال نیازی به سیم و کابل نداشته و تنها با فعال کردن وایرلس لپ تاپ و برقراری ارتباط با مودم یا دستگاه ارائه دهنده شبکه، می توان به شبکه جهانی اینترنت متصل شد. با این وجود گاه مشاهده می شود که در صورت برقرار بودن اینترنت، وای فای لپ تاپ به شبکه مورد نظر متصل نمی شود.

در این شرایط سوألی که مطرح می شود این است که چرا لپ تاپ به وای فای متصل نمی شود؟ اگر شما نیز از این دسته کاربران هستید که با چنین مشکلی مواجه شده اید پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید و تا آخر با نمایندگی لپ تاپ همراه باشید. توجه داشته باشید که کار نکردن وای فای ممکن است در هر مدل لپ تاپی اتفاق بیفتد. بنابراین در این مطلب صرف نظر از مدل و برند دستگاه، موضوع کار نکردن و وصل نشدن وای فای را بررسی می کنیم.

وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

چرا لپ تاپ به وای فای وصل نمیشود؟

معمولاً عدم اتصال لپ تاپ به وای فای ریشه در تنظیمات دستگاه و یا اختلال در سیستم نرم افزاری دارد. در قدم اول برای بررسی این مشکل باید دید آیا وای فای سیستم روشن است یا نه. همچنین اگر حالت پرواز روی لپتاپ روشن باشد، ارتباطات دستگاه از جمله وای فای آن خاموش خواهد بود. برخی از مدل لپ تاپ ها نیز سوئیچ فیزیکی برای اتصال وای فای دارند.

بنابراین در صورت وصل نشدن لپ تاپ به وای فای این مورد نیز باید بررسی شود. از دلایل دیگری که چنین مشکلی را به وجود می آورد، نصب نبودن درایو وای فای است. در این حالت اگر وای فای مودم توسط لپ تاپ شناسایی نمی شود می تواند به این علت باشد که درایور مربوطه روی سیستم نصب نشده و یا صدمه دیده است.

  • دور بودن لپ تاپ از مودم
  • خراب بودن مودم
  • اشتباه بودن رمز وای فای
  • خاموش بودن وای فای

راهکارهای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

وصل نشدن دستگاه به وای فای دو حالت دارد یا اینکه هیچ یک از دیوایس‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کنید مثل تبلت، لپ تاپ، گوشی و … به وای فای وصل نمی‌شوند یا اینکه تنها لپ تاپ شماست که به وای فای وصل نمی‌شود. در حالت اول یا مشکل از مودم است یا اینترنتی که شرکت ISP موردنظر به شما ارائه می‌دهد که در این حالت بهترین راه ریبوت کردن مودم است؛ اما اگر مشکل حل نشد باید با شرکتی که از آن اینترنت می‌گیرید، تماس بگیرید. در حالت دوم که تنها لپ تاپ شما به وای فای وصل نمی‌شود، تنها مشکل از سیستم شماست که در ادامه با راهکارهایی که به شما پیشنهاد می‌کنیم، می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

  • ریستارت کردن لپ تاپ
  • استفاده از Troubleshooting
  • بررسی آدرس IP
  • استفاده از دستورات Command Prompt

ریستارت کردن لپ تاپ

اولین و بهترین راه حلی که شما را خیلی به زحمت نمی‌اندازد، ریستارت کردن لپ تاپ است؛ از آن‌جایی که امکان دارد بروز مشکلات نرم‌افزاری در سیستم شما موجب وصل نشدن لپ تاپ به وای فای شده باشند، بهتر است که یک بار سیستم خود را ریستارت کنید. اگر با ریستارت کردن لپ تاپ نتوانستید مشکل وصل نشدن آن به وای فای را حل کنید، مراحلی که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم را دنبال کنید.

ریستارت کردن لپ تاپ

استفاده از Troubleshooting ، یکی از راهکارهای رفع مشکل عدم اتصال لپ تاپ به وای فای

خوشبختانه خود ویندوز دارای ابزاری به اسم Troubleshooting است که هر مشکل نرم‌افزاری که در سیستم رخ داده باشد را به صورت خودکار پیدا کرده و آن را رفع می‌کند؛ البته نه همیشه! با این حساب بهتر است که یک بار شانستان را امتحان کنید شاید ابزار Troubleshooting توانست مشکل سیستم شما را برطرف کند. برای استفاده از این آپشن باید وارد تنظیمات سیستم خود شوید و سپس به بخش Network & Internet بروید و گزینه Status را انتخاب کنید. حالا می‌توانید گزینه Network Troubleshooting  را انتخاب کنید.

وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

بررسی آدرس IP

از آن‌جایی که امکان دارد با ریستارت کردن و استفاده از ابزار Troubleshooting ویندوز، نتوانید مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای را برطرف کنید، بهتر است به سراغ راه حل‌های جدی‌تر برویم که یکی از آن‌ها بررسی آدرس IP است. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا بر روی آیکون اتصال به اینترنت که در سمت راست نوار ابزار قرار دارد کلیک راست کرده و گزینه Open Network & Internet Settings را انتخاب کنید.
  2. حالا بر روی گزینه Change adapter options کلیک کنید و بر روی شبکه وای فایی که از آن استفاده می‌کنید دابل کلیک کنید.
  3. اکنون گزینه Properties را انتخاب کنید و از لیستی که به شما نمایش داده می‌شود گزینه Internet Protocol Version4 را انتخاب کرده و بر روی آن دابل کلیک کنید.
  4. حالا مطمئن شوید که گزینه‌های Obtain an IP address automatically  وObtain DNS server address automatically فعال باشند.
  5. درنهایت نیز بر روی OK کلیک کرده و دوباره تلاش کنید تا به اینترنت وصل شوید.
وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

استفاده از دستورات Command Prompt

راه حل دیگری که شاید بتواند در حل مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای به شما کمک کند، استفاده از دستورات Command Prompt است. برای انجام این کار ابتدا در منو استارت cmd را تایپ کنید و اینتر را بزنید تا پنجره Command Prompt باز شود سپس این دو دستور را در این پنجره وارد کنید:

  • netsh winsock reset
  • netsh int ip reset

درصورتی که این دو دستور کارساز نبودند این دو دستور را که برای ساخت یک IP جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند در این پنجره تایپ کنید:

  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew

درنهایت با استفاده از این دستور تنظیمات DNS را رفرش کنید:

  • ipconfig /flushdns
استفاده از دستورات Command Prompt برای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

لپ تاپم بعد از وصل شدن به وای فای مجدد قطع می شود علت چیست ؟

قطع شدن اتصال وای‌فای در لپ‌تاپ به دلایل مختلفی رخ می دهد. یکی از علت های آن مشکلات مربوط به درایور وای‌فای است؛ درایورهای قدیمی یا ناسازگار باعث اختلال در اتصال می شوند. همچنین، تداخل سیگنال از دستگاه‌های دیگر یا مشکلات در تنظیمات شبکه نیز می تواند باعث قطع شدن مداوم اتصال شود. بررسی تنظیمات شبکه و اطمینان از صحیح بودن اطلاعات اتصال، به‌روزرسانی درایورهای وای‌فای، و همچنین بررسی وضعیت سیگنال و مشکلات سخت‌افزاری احتمالی  به حل این مشکل کمک می کند. اگر مشکل ادامه داشت، می توانید با نمایندگی تهران لپ تاپ تماس بگیرید.

چرا وای فای لپ تاپ وصل نمیشه

مشکل عدم اتصال وای‌فای در لپ‌تاپ به دلایل مختلفی رخ می دهد. نخستین دلیل غیرفعال بودن وای‌فای است؛ برخی لپ‌تاپ‌ها دکمه فیزیکی یا کلید میانبر برای خاموش و روشن کردن وای‌فای دارند که امکان دارد به‌طور تصادفی غیرفعال شده باشد. علاوه بر این، مشکلات نرم‌افزاری نیز نقش مهمی ایفا می کنند؛ اگر درایورهای کارت شبکه قدیمی یا معیوب باشند در این صورت نیاز به به‌روزرسانی دارند. همچنین، گاهی تنظیمات IP و DNS به درستی پیکربندی نشده اند؛ بررسی و تنظیم مجدد این تنظیمات مشکل را حل می کند. در برخی موارد، تداخل با دیگر دستگاه‌ها یا مشکلات سیگنال نیز مانع از اتصال می شود. در نهایت، راه‌اندازی مجدد روتر و بررسی وضعیت اتصال اینترنت نیز به شناسایی و رفع مشکل کمک می کند.

نمایندگی فروش و تعمیرات لپ تاپ

نمایندگی فروش و تعمیر لپ تاپ با راه اندازی شعب متعدد در تهران و شهرستان ها، خدمات خود را در سطح وسیعی به متقاضیان ارائه می نماید. در بخش فروشگاهی این مجموعه، علاقمندان می توانند مجموعه ای از لپ تاپ های اورجینال و اصلی را مشاهده و نسبت به خرید مدل مورد نظر خود اقدام کنند. لازم به ذکر است خدمات فروش و تعمیر منحصر به برند خاصی نیست و تمامی برندهای لپ تاپ تحت پوشش خدمات این مرکز قرار دارند.

خدماتی که در حوزه تعمیر لپ تاپ ارائه می شود به دو صورت حضوری و غیرحضوری در دسترس شما کاربران قرار می گیرد. خدمات سرویس در محل لپ تاپ و ارسال دستگاه و قطعات معیوب به نمایندگی مرکزی، در زمره خدمات غیرحضوری این مرکز می باشند. جهت کسب اطلاع بیشتر می توانید به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

2.2/5 (143 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

4 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • با حذف قندشکن ها از روی ویندوز مشکل حل شد. به نظرم مشکل از قندشکن windscribe بود، چون پس از حذف اون wifi وصل شد. این به خاطر یک ویژگی windscribe هست که پروسه هایی (process) رو به منظور افزایش سرعت اینترنت یا افزایش سرعت کامپیوتر مسدود میکنه

    پاسخ
  • سپاس از شما بابت آموزش ساده و کارامدی که قرار دادید. پاینده و شاد باشید

    پاسخ
  • ممنون از روشCMD مشکل حل شد

    پاسخ
  • ممنون عالی بود، چند وقت بود این مشکلو داشتم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید